La Caputxeta Verda i el llop

c7a3b79f-345d-4d0b-81a1-bd2839f20717

Voleu conèixer la història de la Berta, una nena que li encantava el color verd i que tothom coneixia com a Caputxeta Verda? Amb l’ajuda de la seva mare i àvia, la Berta ens explicarà l’aventura que va viure l’estiu que va conèixer l’Iu, un llop que fugia d’un grup de caçadors. Aquesta vivència la va canviar i la va fer decidir el seu paper en el món. 

 Aquest és un espectacle basat en el conte que “La Caputxeta verda i el llop” d’Editorial Diversa, escrit per Paula Ramós, que ens parla del respecte i protecció cap als animals  i que vol trencar estereotips sobre els animals “bons” i “dolents”. Una revisió del conte clàssic, amb uns valors clars: la preservació de la natura i el respecte cap a tots els animals.

T’agradaria que es fes aquest espectacle a la teva escola, biblioteca, teatre? Contacta’m!

FITXA ARTÍSTICA

Actriu: Cristina Noguer   

Creació: Cristina Noguer. Basat en el conte “La Caputxeta verda i el llop” de Paula Ramos i Editorial Diversa.                  

Escenografía: Creixent amb Art                                             

Edat recomanada: 4 a 10 anys                                     

FITXA TÈCNICA                

Gènere: conte teatralitzat   

Durada: 45 minuts  

Format: Adaptable a espais exteriors i interiors (escoles, biblioteques, teatres…)   

Espai escènic: 4 metres ample x 3 metres fons