Coloríssim

BLAU, LILA, VERD, TARONJA, GROC, VERMELL, MARRÓ, ROSA… quants colors! El món està ple de colors, voleu descobrir-los amb un munt de contes i cançons molt colorits? Som-hi!

La Cristina us explicarà un munt d’històries on els protagonistes absoluts són els colors. Coneixerem mons màgics amb el conte “La muntanya màgica dels colors” i farem nous amics amb el preciós conte “El petit Blau i el petit Groc”. A més cantarem cançons protagonitzades per tots els colors, descobrint d’aquesta manera quin color té cada cosa.

“Coloríssim” és un espectacle visual i plàstic, pensat pels més petits de la casa, però també per tota la família. Els nens i nenes hi tindran molt a dir, i es quedaran amb la boca oberta mirant i escoltant històries que surten de caixes de colors, de llibres, titelles, i moltes coses més. No us perdeu tot el que passa en el màgic món dels colors. Aquest espectacle disposa d’una versió adaptada pels nadons.

L’espectacle pot anar seguir d’un taller creatiu.

Format:
Espectacle de contes i cançons ( opció + taller)

On es realitza?
Bilioteques, llars d’infants, escoles, teatres …

Autoria dels contes: Diversos autors

Creació / actriu: 
Cristina Noguer

Edat recomanada: 
De 2 a 6 anys

Durada:                               40 minuts