Dalt del cel

El CEL desperta la curiositat de petits i grans. En ell hi conviuen personatges com el SOL, la LLUNA, la PLUJA i l’ARC de SANT MARTÍ. Els més petits miren embaladits el cel i deixen volar la seva imaginació.

Aquest espectacle de contacontes pels més petits de la casa, està basat en diversos contes i cançons sobre aquests personatges i també sobre altres fenòmens metereòlogics com el vent, els llamps, els trons i la neu. Mitjançant materials sensorials, titelles i cançons s’explicarà als infants què passa quan plou i fa sol, quin soroll fa el vent o quins colors té l’Arc de Sant Martí.

Alguns del contes dels que s’expliquen són de creació pròpia, d’altres són contes de diversos autors d’arreu, i d’altres narracions extretes de cançons populars infantils. Tot un seguit d’històries explicades, cantades i interpretades perquè tants petits com grans s’embolcallin de la màgia del cel.

Format:
Espectacle de  contes i cançons                             On es realitza?     Teatres, biblioteques, llars d’infants, escoles i diversos espais       Autoria dels contes:   Creació pròpia i diversos autors                       Creació / actriu:   Cristina Noguer          Edat recomanada:  Nadons de 6 mesos a 4 anys                          Durada: 35 minuts