Petita & gran

Fotografies comercials per Cristina Soler

Què tenen a veure Frida Kahlo, Coco Chanel, Amelia Earhart o Agatha Christie? Doncs que les quatre foren unes dones extraordinàries i que van destacar dins del seu entorn professional. Dones úniques, lluitadores, revolucionaries, valentes, enginyoses i que han inspirat i segueixen inspirant a molta gent. 

L’espectacle “Petita & GRAN” es centra a explicar la vida d’aquestes dones, d’una forma divertida, poètica, amb disfresses, música, art, i on els petits espectadors tindran molt a dir-hi. Els contes estan escrits per la Maria Isabel Sánchez Vegara i meravellosament il·lustrats per diferents il·lustradores, totes elles dones d’arreu del món. 

A través de la lectura d’aquests contes coneixerem els oficis d’una pilot d’aviació, d’una modista, d’una pintora i d’una escriptora. Ens acostarem a la vida d’aquestes dones per saber qui eren i què van fer, i alhora veurem que tot el que un es proposi, ho pot aconseguir.

L’espectacle pot anar seguit d’un taller creatiu sobre la Frida Kahlo o la Coco Chanel.

Vols rebre més informació sobre l’espectacle o contractar-lo? Contacta’m!

 

Format:
Espectacle de contes                 (+ opció taller)

On es realitza?
Teatres, biblioteques, escoles i diversos espais. No requereix condicions tècniques concretes

Autoria dels contes:
Mª Isabel Sánchez Vergara

Creació / actriu: 
Cristina Noguer

Edat recomanada: 
A partir de 4 anys

Durada:
45 minuts / 1:15 amb taller