Sant Jordis, Princeses i Dracs a grapats

Benvinguts al gran castell, on hi viuen dos germans; la princesa Ermessenda i el príncep Arnald. Ells saben moltes històries i cançons, les voleu escoltar?

Aquest és un divertit espectacle musical en el que s’expliquen varies històries basades en aquesta festivitat tant nostre: el 23 d’abril, SANT JORDI. Escoltareu la Llegenda de Sant Jordi, però també altres històries on els protagonistes medievals són un xic diferents als estereotips que tenim en ment: princeses forçudes, Dracs amorosos i cavallers pacífics. Titelles, cançons, música, disfresses i diversió assegurada!

  • Disposem d’una versió adaptada per a llars d’infants.
  • L’espectacle te dues versions: a) Actriu b) Actriu + músic

Vols rebre més informació sobre l’espectacle o contractar-lo? Contacta’m.

FITXA ARTÍSTICA
Intèrprets: Cristina Noguer i Albert Oliva.                                  Creació: Cristina Noguer i Albert Oliva.                      Escenografía: Pau Freixas.  Edat recomanada: per totes les edats.                                
FITXA TÈCNICA:              Gènere: contes teatralitzats amb música en directe  Durada: 45 minuts / versió nadons 30 minuts.              Format:  es pot realiyzar a diversos espais, tant exteriors com interiors.                                 Espai escènic mínim: 4 metres ample x 3 metres fons.