Bitxos i cuques

El món està ple de bitxos i cuques. N’hi ha que volen, n’hi ha que s’arrosseguen, n’hi ha de llafiscosos, fins i tot n’hi ha que piquen! També n’hi ha de tots colors i formes, però hem d’obrir bé els ulls, perquè són molt petitons i sinó no els veurem. Així que ulls i orelles ben obertes, que comencem!

Des de la cabana del bosc, la Cristina buscarà els animalons més petitons, per explicar-vos moltes històries i cantar-vos moltes cançons.

“Bitxos i cuques” és un recull de contes, poemes i cançons per a infants de fins a 6 anys. Aquest espectacle disposa d’una versió més reduïda i senzilla per nadons.

Format:
Espectacle de contes i cançons.                            On es realitza?           Llars d’infants, escoles de primària, biblioteques, teatres i diversos espais.    Autoria dels contes:  Contes, cançons i poemes de de diversos autors, tradicionals i propis.  Creació / actriu:    Cristina Noguer           Edat recomanada:       Nadons: 1 a 3 anys / Infants: 3 a 6 anys.  Durada:                              35 min. nadons                 45 min. infants