vull ser com sóc

La Bruna és una nena amb una imaginació desbordant, que li encanta explicar contes i inventar-se històries. Un dia, però ocorre un fet que li farà perdre la confiança en el seu imaginari, i començarà a emmirallar-se en el que els hi agrada als altres. 

Aquí comença la recerca incansable de la Bruna, ja que ella vol fer alguna cosa tan bé com la seva amiga Valentina que balla o el seu amic Max que fa experiments. Finalment, la Bruna tornarà a creure en ella mateixa i en el que fa molt i molt bé: imaginar. I a través de l’imaginari de la Bruna descobrirem que tots som únics, originals i especials i que per ser feliços necessitem les nostres propies ales per volar ben amunt.

Aquest espectacle de creació està basat en el conte “Vull ser com la Valentina” de Júlia Moyano i Laia Jiménez.

Espectacle de titelles, teatre d’objectes, dansa i música en directe.  

Creació:                    Cristina Noguer              Ana P. Jiménez.                    Direcció:                            Ana P. Jiménez    Intèrprets:                          Cristina Noguer      Domènec Boïgues            Edat recomanada:          A partir de 3 anys  Durada:                             50 minuts