El màgic món de Roald Dahl

Aquest és un espectacle homenatge al genial autor Roald Dahl. Totes les seves històries, novel·les i contes estan plens de màgia i d’un humor insconfusible. Històries inversemblants, personatges excèntrics i entramaliats, i finals inesperats. Voleu que ens endinsem en mons fantàstics? Doncs, som-hi!

A través de la narració, de la interpretació de personatge amb disfresses i molts més recursos escènics, els nens i nenes gaudiran escoltant contes i històries d’aquest gran autor. Explicarem històries que apareixen a llibres de Dahl com “Les Bruixes”, “Versos Perversos” i “Charlie i la fàbrica de xocolata”.

Format:
Espectacle que barreja la narració i el teatre

On es realitza?
Es pot realitzar a escoles, biblioteques, teatres i diversos espais. No requereix condicions tècniques concretes

Autoria: 
Espectacle basat en l’obra de Roald Dahl

Creació / actriu: 
Cristina Noguer

A qui va dirigit?
Espectacle familiar 

Edat recomanada: 
A partir 5 a 11 anys (primària)

Durada:
45 minuts