Tot el que em cal ja ho duc a dins

Recital poètic teatralitzat basat en l’obra de la poeta Rupi Kaur.

Aquest espectacle neix d’un encàrrec de la Biblioteca Joan Vinyoli, la qual realitza una activitat anomenada l'”Hora Violeta”, que tracta diferents autores i les seves obres. Amb l’afany d’acostar la poesia a tothom i fer-la més entenedora, decideixo crear un espectacle de lectures dramatitzades però amb molts tocs teatrals. 

En una sala d’estar, una dona escriu i llegeix experiències, reflexions i vivencies. Un viatge  cap al seu interior que no deixarà indiferent a ningú. El passat, el present i el futur d’una vida marcada per la búsqueda d’una mateixa, ja que com diu Rupi Kaur: “tot el que em cal, ja ho duc a dins“. Aquest espectacle està basat en poemes dels llibres “El sol i les seves flors” i “Tot el que em cal ja ho duc a dins”

Però qui és Rupi Kaur? És una poeta i il·lustradora canadenca d’origen indi. És popular per la seva utilització de lletres minúscules en les seves il·lustracions. Kaur treballa per transformar experiències de dolor i  està compromesa amb temes com el feminisme, l’amor, la pèrdua, el trauma i la curació. La seva obra és dura i directa, sense metàfores. 

Format:
Recital poètic teatralitzat.

On es realitza?
Diversos espais

Autoria dels poemes:
Rupi Kaur

Creació de l’espectacle / actriu:
Cristina Noguer

Edat recomanada:
Adults (a partir 16 anys)

Durada:
40 minuts