va de Tions

Hi ha tants tions com nens i nenes hi ha al món! Així comença aquest espectacle centrat en una de les figures més especials i estimades pels nens i nenes del nostre país: el tió de Nadal.

La Cristina te moltes ganes d’explicar-vos històries de tions, però el seu ajudant no arriba! Sabeu qui és? Doncs és petit, allargat, marró, i de vegades… es tira pets! És clar, és un tió, el tió més bufó i entremaliat que haureu vist mai. I mentre no arriba en Tronky, anirem explicant històries molt divertides.

Aquesta és la versió en gran format del conta contes “Va de tions”, apte per fer a sales de teatre i altres espais com escenaris de fires de Nadal.

Espectacle de Nadal per públic familiar.

Creació                              Cristina Noguer                          Intèrprets                                    Cristina Noguer                            A qui va dirigit?        Espectacle familiar                Edat recomanada:  Espectacle familiar                  Durada: 50 min.