Arran de mar

Aquest és un espectacle inmersiu sobre el món marí. Els més petits descobriran i s’endinsaran en un espai sensorial i musical, on podran interactuar amb tots els elements: teles, petits animals marins, materials naturals i molt més.

Vine a descobrir l’aigua, la sorra i el paisatge marí, a cantar cançonetes, i a escoltar petits contes amb un protagonista absolut: el mar.

FITXA ARTÍSTICA

Actriu: Cristina Noguer  Creació: Creixent amb Art                      Escenografia: Creixent amb Art                            Edat recomanda: de 6 mesos a 3 anys.

FITXA TÈCNICA      Gènere contes: Teatre, titelles i cançons      Durada: 30 minuts Format: muntatge de l’espectacle al centre de la sala o escenari amb espai circular amb voltant pel públic                              Espai escènic:  4 m d’ample x 4 m de fons.